Grote schoonmaak Melkema

Wegens de toen nog aanstaande verhuizing kwam op zaterdag 13 april een twintigtal met kopstubbers, vegers, dweilen, emmers en appeltaart toegeruste gemeenteleden naar de plaats Melkema om schoon te maken. Het enthousiasme was groot en het plezier niet minder, al was het even lastig om de juiste taakverdeling te vinden: soms werd er al gedweild voordat er was geveegd, maar het omgekeerde kwam gelukkig ook voor.

De foto’s spreken voor zich. Jan Willem en Arie Jan zijn nog op het dak geklommen om de bovenlichten te wassen, en dat werkte zeer verhelderend. Binnen de twee uur lagen de schuur, de toiletruimtes en de garderobe er kraakhelder bij. Jammer dat de bouwwerkzaamheden moesten worden uitgesteld. Maar het was erg gezellig en na de zomer krijgen we een herkansing. Een vlinder houdt tot dan de wacht.